VERZENDEN

Om het milieu zo min mogelijk te belasten, verzend ik je aankoop in hergebruikt verpakkingsmateriaal. Ligt Alphen aan den Rijn op je route? Dan is het extra “groen” als je de bestelling zelf komt ophalen. Ik ben alleen op afspraak te bezoeken, omdat mijn atelier aan huis is.
Ook als je speciale wensen wilt bespreken, kun je een afspraak maken.

En is je aankoop een cadeau? Dan kan er een kaartje met een persoonlijke tekst meegestuurd worden.

Verzenden binnen Nederland.
Je bestelling wordt verstuurd binnen 3-5 werkdagen.
Verzending tot 10 kg €6,75


BESTELBEVESTIGING

Let op: Heb je geen e-mail met je bestelling ontvangen? Het kan voorkomen dat de e-mail in je ongewenste e-mail / spam terecht is gekomen, dus kijk daar ook even. Anders heb je wellicht een incorrect e-mailadres doorgegeven. Als je twijfelt neem dan even contact op.

Iets toevoegen aan je bestelling?
Wil je nog iets toevoegen aan een bestelling die je al hebt geplaatst? Dat kan als de bestelling nog niet verstuurd is. Neem even contact op om te kijken of je bestelling al verstuurd is of niet.

Naar een ander adres versturen?
Dat kan. Vul dan bij gegevens de naam en het adres van de ontvanger in tijdens het bestelproces.

BETAALMETHODES

Je kunt in de webshop betalen met de volgende betaalmethodes:

iDEAL


Creditcard

RETOURNEREN

Als je een product wilt terugsturen, dan kun je gebruik maken van het herroepingsrecht. Je hebt het recht je aankoop tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, te ontbinden.

Om gebruik te maken van dit recht dient het product in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden.
De kosten voor het terugsturen van het product zijn voor jouw rekening. Wil je een product terug sturen? Neem dan contact met mij op via .

Hoe moet ik een product terugsturen?
1. Verpak het product in de orginele verpakking.

2. Schrijf het ontvangen retouradres op de verpakking.

3. Frankeer het pakket en breng het naar een PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

4. Ik zal het aankoopbedrag van het product binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten, mits ik het product in goede orde ontvangen hebben. Mocht ik het product en/of de verpakking niet in de originele staat retour ontvangen, dan kan ik een waardevermindering van het product aan je doorberekenen.

Is het product beschadigd aangekomen?
Ik doe mijn uiterste best om er voor te zorgen dat de producten onbeschadigd bij jou aankomen. Mocht dit toch het geval zijn, stuur dan direct na ontvangst foto's van de beschadiging van het pakket en/of het product naar . Dan kan ik bekijken hoe we dit kunnen oplossen.

COPYRIGHT

De producten van studio hanne mogen zonder toestemming van Hanne Krijger niet worden verveelvoudigd en/of worden gekopieerd.

GROOTHANDEL EN WEDERVERKOOP

Heb jij een (web)winkel en heb je interesse in de verkoop van mijn producten? Stuur een e-mail naar .

© Copyright studio hanne - 2024 | CMS | fr3sh